ZATRAŽEN PRITVOR ZA MILANOVIĆA: UPALIO TRAKTOR KAKO SINOVI NE BI ČULI PUCNJAVU, PA SUPRUGU RANIO LOVAČKOM PUŠKOM

Banjalučko tužilaštvo zatražilo je određivanje jednomjesečnog pritvora za Zdravka Milanovića (67) osumnjičenog za pokušaj ubistva supruge Nevenke Milanović (56) u Čardačanima kod Laktaša.

Pritvor je zatražen zbog bojazni da će osumnjičeni ukoliko se bude branio na slobodi uticati svjedoke, pokušati dovršiti krivično djelo, te što bi boravak na slobodi Milanovića mogao dovesti do uznemirenja javnosti.

Zdravko Milanović osumnjičen je da je 15. marta oko 23 časa u porodičnoj kući u Čardačanima kod Laktaša upucao suprugu Nevenku hicem iz lovačke puške.

Prije napada na suprugu Milanović je upalio u dvorištu traktor i automobil kako njegovi sinovi koji žive u kući pored, ne bi čuli pucanj.

Nakon što je upucao suprugu, Milanović je pozvao policiju i rekao im šta je uradio.

Ubrzo je uhapšen, a ranjenoj Nevenki pomoć je ukazana u UKC RS.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

DUA LIPA U PRIŠTINI SPREMA SPEKTAKL KAKAV BALKAN NE PAMTI: SANJALA...

0
Dua Lipa govorila je o prelasku u svijet glume sa svojim ulogama u „Barbie” i „Argylle” koje je imala prošle godine. Albanska pjevačica (28) glumila je sirenu u „Barbie” i otpjevala „Dance the Night” za film. Utjelovila je teroristicu LaGrange u „Argylleu”.