ZDRAVKO ČOLIĆ O NESVAKIDAŠNJOJ SITUACIJI: BILA JE TO NAJLJEPŠA DJEVOJKA

Zdravko Čolić ispričao je anegdotu vezanu za voditelja Živorada Žiku Nikolića, koja se nastala prilikom jednog njihovog susreta.

Čola se, naime, u razgovoru sa ekipom emisije “Žikina šarenica” prisjetio situacije koja se svojevremeno dogodila u jednom noćnom baru u Vrnjačkoj Banji, gdje je slavio rođendan. Tada se u lokalu pojavio Žika Nikolić.

  • To je čuvena priča, ne znam da li smijem pred kamerama to da pričam. To je bilo jedno ludo veče. Imali smo tu turneju, koncert u Vrnjačkoj Banji na ljetnjoj pozornici i onda smo proslavili taj rođendan. Tu je bila ekipa, članovi benda, Lokice… Onda su u jednom momentu osim Makse Ćatovića, našeg producenta, i još ljudi koji su radili u menadžmetu, pojavili se odjednom neki sportisti, fudbaleri, košarkaši. Sve se izrodilo u jedan opšti tulum. Tako moram da kažem – počeo je priču Zdravko, prenosi Telegraf.
  • U jedno doba, kada smo svi mi bili u tom nekom raspoloženju, pojavljuje se Žika sa najljepšom ženom u Vrnjačkoj Banji. Kada su se otvorila ta vrata, u tom podrumu, noćnom baru “Mali Pariz”, Žika je samo značajno snimio cijelu ekipu, klimnuo glavom, a mi: “Žiko!”. Pored sebe je imao jednu predivnu djevojku. I u tom momentu Žika nas je konstatovao i okrenuo se otišao – rekao je Zdravko Čolić kroz smijeh.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE