ŽELJEZNIČAR U KONJICU SAVLADAO ŠIROKI BRIJEG

Fudbaleri Željezničara su u okviru pripremne utakmice savladali Široki Brijeg u Konjicu minimalnim rezultatom.

Prvo poluvrijeme je bilo poprilično mirno i tiho, te se na odmor otišlo s rezultatom 0:0, da bi drugo poluvrijeme donijelo nešto energičniju igru.

Jedini gol na utakmici postigao je Anel Pirić u 90. minuti

Za Željezničar su danas igrali Bender – Galić, Drina, Cocalić, Jašarević – Hodžić, Hajdarević – Amoah, Štilić, Drljo – Krpić.

Široki Brijeg nastupio je u sastavu Josipović, Valinčić, Šuto, Bruno Oliveira, Kuprešak, Barišić, Ćavar Vukoja, Bagarić, Kpan, Lukić.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

MISTERIOZNI OBJEKT IZ SVEMIRA PAO NA KUĆU NA FLORIDI

0
Misteriozni objekt koji je 8. marta pao "s neba" na kuću na Floridi zapravo je bio komad svemirskog otpada, objavila je NASA. Svemirska agencija navela je kako se radilo o cilindričnom komadu metala, koji je težio 0.7 kilograma, bio 10 centimetara visok i 4 centimetara širok.