ŽELJEZNICE FBIH: NOVI RED VOŽNJE, PUTOVANJA U SKLADU S NAREDBOM KRIZNOG ŠTABA

Željeznice Federacije BiH saopćile su da novi red vožnje ŽFBiH za 2020/2021. godinu stupa na snagu 13. decembra 2020. godine.

Vozovi će saobraćati u skladu sa izmijenjenim redom vožnje, a u skladu sa Naredbom Federalnog štaba civilne zaštite kojom se dozvoljava rad javnog linijskog i vanlinijskog prevoza putnika u željezničkom prevozu na području Federacije BiH, uz posebne epidemiološke mjere, saopćeno je iz Željeznica FBiH.

U skladu sa preporukama Kriznog štaba Federalnog ministarstva zdravstva i Federalnog štaba civilne zaštite, u cilju smanjenja rizika od prenošenja koronavirusa, putnicima se preporučuje održavanje razmaka od najmanje jednog metra u vozu, te korištenje zaštitnih maski i dezinfekcija ruku pri ulasku u voz, kako bi svi sudionici u prevozu bili zaštićeni u najvećoj mogućoj mjeri.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

POGODITE KO JE KRIMINALAC: POGLEDAJTE DOBRO SLIKU I SAZNAJTE IMATE LI...

0
Baš kao i naši mišići, i naš mozak treba trenirati i održavati ga u dobroj formi. I naravno, jedan od najboljih načina za to je redovno testiranje naših sposobnosti posmatranja.

PONOVO ZEMLJOTRES U TURSKOJ