ŽENA (40) SLALA MLADIĆU (23) EKSPLICITNE FOTOGRAFIJE, ON JE UCIJENIO PA UZEO VELIKI NOVAC

Žena od 40 godina na području Slavonije slala je mladiću od 23 godine svoje eksplicitne fotografije, a on ju je potom ucijenio te oštetio za 15.000 kuna (oko 3.800 KM), objavila je osječko-baranjska policija, prenosi Index.

Naime, mladić je od februara do marta ove godine putem društvenim mreža stupio u kontakt s 40-godišnjakinjom.

Nakon što mu je poslala svoje eksplicitne fotografije, mladić je od nje, pod prijetnjom objave fotografija, zatražio novac, novčane bonove i osobne podatke, navodi policija u saopćenju.

Pomoću dobivenih podataka sklopio je pretplatnički ugovor s teleoperaterom i preuzeo mobitel koji je zadržao za sebe. Žena je tako oštećena za oko 15 hiljada kuna.

Policija je dovršila kriminalističko istraživanje o ovom kaznenom djelu te je nadležnom državnom odvjetništvu podnijela poseban izvještaj.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

ČESTITKA REISUL-ULEME POVODOM BLAGDANA USKRSA

0
Reisul-ulema Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini Husein-ef. Kavazović danas je povodom katoličkog praznika Uskrsa uputio čestitku nadbiskupu vrhbosanskom monsinjoru Tomi Vukšiću.