ŽENA JE POKUŠAVALA DA NAUČI SVOG SINA DA KAŽE MAMA, ALI JE PAS PROGOVORIO PRVI

Ovaj neodoljivi snimak brzo se proširio internetom i pokazuje koliko psi mogu biti inteligentni i šta sve mogu uraditi kada žele.

Psi mogu da urade neke prilično nevjerovatne stvari i mogu naučiti dosta toga, ali jedan pas, koji se zove Peč, je definitivno sve iznenadio kada je rekao “mama”, piše Cesarsway.

Andrea Dijaz-Đovanini je pokušavala da nauči svog devetomjesečnog sina, Sema, da kaže “mama”.

Ona je koristila hranu kao nagradu i držala je nadajući se da će Sem reći tu riječ. Međutim, Peč je bio prvi koji je izgovorio.

Taj trenutak je bio neodoljiv, a ova porodica, koja živi u Juti, primjetila je da je Sem shvatio da ga je pretekao desetogodišnji Australijski ovčar.

Ovaj pas je, takođe, i terapeutski pas za baku u ovoj porodici. Naime, ona je doživjela povredu mozga, a posao psa je da obavještava porodicu o potencijalnim napadima koji joj se mogu javiti.

Pogledajte ovaj neodoljivi trenutak.

Pogledajte video OVDJE.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

UPRKOS IZRAELSKIM OGRANIČENJIMA: OKO 125.000 PALESTINACA KLANJALO DŽUMA-NAMAZ U AL-AKSI

0
Oko 125.000 palestinskih vjernika u petak je klanjalo treći džuma-namaz u ovogodišnjem ramazanu, mjesecu posta, u džamiji Al-Aksa u okupiranom istočnom Al-Qudsu (Jerusalemu) uprkos izraelskim ograničenjima.