ŽENA SA DVOJE DJECE SLETJELA U TRAFO POLJE POD STRUJNIM NAPONOM: POVRIJEĐENI PREBAČENI U UKC NIŠ

Žena i dvoje djece povrijeđeni su u saobraćajnoj nesreći u Nišu, kada je "golf" niških registarskih tablica, za čijim je volanom je bila povrijeđena žena čiji se identitet utvrđuje, sletio u trafo polje pod visokim naponom.

Na sreću niko nije nastradao u ovoj nezgodi, a sa njom su u kolima bila i dva djeteta, školskog i predškolskog uzrasta koja su također u svjesnom stanju prebačena do niškog Univerzitetskog kliničkog centra.

Udes se dogodio sinoć oko 19.20 sati kada je automobil koji se, prema svjedočenju očevidaca, velikom brzinom kretao Zetskom ulicom od okretnice u Mokranjčevoj ulici ka niškoj Pivari, iz još neutvrđenih razloga sletio s kolovoza i zaustavio se petnaestak metara dalje u trafo polju.

Od siline udarca, oštećen je jedan od mjernih instrumenata, iscurjelo je ulje, a vozilo se prevrnulo na krov, pišu Novosti.rs. U izvlačenju putnika osim ekipe Hitne pomoći i policije učestvovali su i niški vatrogasci.

Na licu mjesta je saobraćajna policija, ali se čeka dolazak ekipa Elektrodistribucije kako bi isključili struju jer postoji opasnost za ljudske živote s obzirom da se na mjestu nesreće čuje jako puckanje, što ukazuje da je došlo do oštećenja sistema.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

DRAMATIČNO NA BLISKOM ISTOKU: IZRAEL NAPAO IRAN

0
Izraelske rakete pogodile su lokaciju u Iranu, objavio je ABC News, pozivajući se na američkog zvaničnika, dok je iranska novinska agencija Fars izvještava da je aktiviran sistem protuzračne odbrane u gradu Isfahanu.