ZGRNULI BOGATSTVO: PJEVAČI IZ NAJLUĐE NOĆI IZAŠLI BOGATIJI ZA PO NEKOLIKO DESETINA HILJADA EURA

Poznati pjevači su u novogodišnjoj noći uveseljavali publiku širom Srbije, regiona, ali i u inostranstvu, a iz najluđe noći izašli su bogatiji za po nekoliko desetina hiljada eura.

Lepa Brena je za nastup ispred Narodne skupštine dobila 45.000 eura. U Crnoj Gori nastupili su Zdravko Čolić i Aco Pejović. Čola je, kako se navodi, na trgu u Budvi pjevao za 100.000 eura, a Pejović u Petrovcu za 50.000.

Kurir

Pored Čole, jedini koji je došao do iznosa od 100.000 eura je Dino Merlin, koji je pjevao na trgu u Skoplju.

Milica Todorović je tezgu imala na jednom splavu za 20.000 eura, a Jelena Kostov u jednom restoranu na Voždovcu za 12.000 eura. Saša Matić je u Zagrebu nastupio za 40.000 eura, a Nataša Bekvalac pjevala je u Beču za 40.000 eura.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE