ZLATAN IBRAHIMOVIĆ U BEOGRADU

Razlog je naravno, žrijeb šesnaestine finala Lige Evrope, na kojem je izvučen par Crvena zvezda - Milan.

Šampion Srbije nije imao sreće u žrijebu, jer je dobio za rivala lidera italijanske Serije A.

Crvena zvezda i Milan posljednji put su se sastali u kvalifikacijama za Ligu prvaka u sezoni 2006/2007.

Tada je Milan slavio sa 1:0 na “San Siru”, a potom i sa 2:1 na Marakani za plasman u elitno takmičenje.

“Rossoneri” su te sezone osvojili Ligu prvaka. Sastajali su se i 1988. godine, kada je Milan prošao dalje zahvaljujući čuvenoj magli.

Prva utakmica šesnaestine finala na rasporedu je 18. februara i Crvena zvezda će biti domaćin na stadionu “Rajko Mitić” u Beogradu.

Revanš je 25. februara.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

NAČELNIK SOKOCA: PROŠLE SEDMICE JE MOJ RAČUN UGAŠEN ZBOG AMERIČKIH SANKCIJA

0
SDS je preživjela mnoge krize u proteklom periodu pa će i ove najnovije udare o pitanju gašenja računa u banci na koje smo primorani zbog američkih sankcija, rekao je “Glasu Srpske” član Glavnog odbora SDS-a Milovan Bjelica, koji je i sam pod sankcijama SAD, zbog čega je prošle sedmice i sam bio primoran da ugasi račun u banci.