ŽRTVA ČETVEROSTRUKOG UBICE U HRVATSKOJ ROĐENA U BIH: BILA JE UGODNA OSOBA

U tragediji koja se jučer dogodila u Šibeniku ubijene su četiri osobe, a na kraju je počinitelj sam sebi oduzeo život.

Među stradalima su i poznata šibenska stečajna upraviteljica Radojka Danek, djevojačkog prezimena Jurković, i njezin muž, iza njih je ostalo četvero djece.

Rođena je 27. avgusta 1960. godine u Zvirićima kod Ljubuškog, osnovnu i srednju školu završila u Metkoviću, a Ekonomski fakultet u Zagrebu 1984. godine i stekla zvanje diplomirani ekonomist.

Predsjednik Šibenskog gradskog vijeća Dragan Zlatović je za Slobodnu Dalmaciju ispričao kako je bila ugodna osoba i “dobra kao kruh”, piše Večernji list.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

EU OBEZBIJEDILA 1000 RAČUNARA ZA 15 SREDNJIH STRUČNIH ŠKOLA U BIH

0
Šef Delegacije Evropske unije i specijalni predstavnik EU u BiH ambasador Johann Sattler prisustvovao je, u Srednjoj ekonomskoj školi u Sarajevu, isporuci 80 novih računara za opremanje informatičkih kabineta u toj školi.

PROPALA INVAZIJA IZRAELA