NARODNI LIJEK ZA POTPUNI OPORAVAK KIČME I ZGLOBOVA: PRŠLJENOVI POČINJU SAMI DA SE POMJERAJU

Ukoliko imate problema sa bolovima u kičmi i zglobovima, donosimo vam jedan drevni recept koji je pomagao našim precima. Potrebno vam je: 1 suha smokva 1 suha kajsija 5 suhih šljiva Priprema: Svako veče pred spavanje pojedite ovo suho voće i to nastavite tokom 45 dana. Naime, ovi plodovi sadrže supstance koje izazivaju regeneraciju tkiva, […]

Ukoliko imate problema sa bolovima u kičmi i zglobovima, donosimo vam jedan drevni recept koji je pomagao našim precima.

Potrebno vam je:

1 suha smokva

Pixabay

1 suha kajsija

5 suhih šljiva

Priprema: Svako veče pred spavanje pojedite ovo suho voće i to nastavite tokom 45 dana.

Naime, ovi plodovi sadrže supstance koje izazivaju regeneraciju tkiva, koje sastavljaju intervertebralne diskove. Oni ih čine jačim i čvršćim. Pršljenovi počinju sami da staju na određene njima prirodom, mjesta, bez spoljne manuelne korekcije.

Svaki plod posebno sadrži određene elemente i supstance, a njihovo miješanje daje odličan lijek, koji je izuzetno efikasan protiv bolova u kičmi. Izuzetno je korisno za muškarce i za žene.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

ŽESTOKA BORBA DŽEKE I ICARDIJA ZA TITULU NAJBOLJEG STRIJELCA

0
Galatasaray i Fenerbahce vode veliku borbu za naslov prvaka turske Super lige, a ništa manje napeto nije ni u borbi za titulu najboljeg strijelca turskog prvenstva.