JESTE LI VI MEĐU NJIMA: OVIM HOROSKOPSKIM ZNAKOVIMA NOVAC JE NAJVAŽNIJI

Osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima jednostavno obožavaju novac i sve što on donosi.

Međutim, iako svi na prvu to gledaju kao nešto loše, to ne mora nužno biti tako. Njima plodovi rada znače više nego bilo kome drugom i trude se umnožavati ih što je više moguće.

BIK

Bikovi novac izuzetno cijene. Rade koliko god je potrebno kako bi ga zaradili, a kada zarade dovoljno, vole si priuštiti luksuzne stvari.

Iako su uvijek spremni pomoći, Bikovi ne vole posuđivati novac drugima ni od drugih. Njihova najveća greška je ta što ponekada pokušavaju kupiti vlastitu sreću, što je vrlo kratkoročno.

LAV

Osobe rođene u znaku Lava od malena sanjaju o bogatstvu. Uvijek kupuju i investiraju u najbolje i vole živjeti na visokoj nozi.

Međutim, kada je u pitanju zarađivanje novca, nije im teško raditi i nekoliko poslova kako bi imali sve što požele. Vrlo su ambiciozni i veliki su hedonisti, što vole i isticati.

JARAC

Jarčevi novac i sve što posjeduju cijene više od ičega i ne žele ni u kom slučaju ostati bez svoje imovine. Jako su vrijedni i spremni su naporno raditi kako bi ostvarili svoje snove.

Ipak, Jarčeve muči isti problem kao Bikove. Kupovanjem odjeće i svakakvih nepotrebnih sitnica oni pokušavaju zatomiti neke probleme i pokušati se usrećiti na potpuno pogrešan način.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

ZA PROGRAME RAZVOJA MALE PRIVREDE IZDVOJENO VIŠE OD 27 MILIONA KM

0
Vlada Federacije BiH donijela je na današnjoj sjednici na prijedlog Federalnog ministarstva razvoja, poduzetništva i obrta četiri odluke kojim se usvajaju programi utroška sredstava tekućih transfera u ukupnom iznosu od 27.200.000 KM.