UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: SNIMIO LIVE NESREĆE U KOJOJ JE POGINUO

Pjevač iz Rumunije Tavy Pustiu, koji je imao samo 29 godina, poginuo je u nesreći koja se dogodila dok je prelazio prugu.

U kolima je bila i njegova supruga koja je preživjela udar voza, ali joj se bore za život.

Najstrašnije je to što se pjevač sve vrijeme snimao dok je vozio i pušio cigaretu, pa je kamera uhvatila i momenat kada on vidi voz koji udara u njih.

Ford Fiesta koju je pjevač vozio je smrskana, a on je nažalost poginuo dok se njegova supruga bori za život.

Pogledajte snimak sa mjesta nesreće.

Video pogledajte i OVDJE.

Video pogledajte i OVDJE.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

VELIKA AKCIJA PLANINARA: POČINJE MARKIRANJE ZABORAVLJENIH PLANINARSKIH STAZA NA BJELAŠNICI

0
Planinarsko društvo “Bjelašnica” iz Sarajeva u periodu 1. do 5. maj 2024. godine organizuje veliku akciju krčenja, markiranja (remarkiranja) i obilježavanja zaboravljenih planinarskih staza na Bjelašnici. Za ovu akciju PD “Bjelašnica” će obezbijediti potrebne materijale za markiranje staza (farbe, četke i sl.), te alate potrebne za krčenje dionica planinarskih staza koje su obrasle vegetacijom.