NE PROPUSTITE VEČERAS OD 20 SATI NA HAYAT TV: NO LIMIT, PRVI ADVERTISING FESTIVAL U TELEVIZIJSKOM FORMATU

Svečana dodjela nagrada No Limit Advertising Festivala održat će se večeras u 20 sati u studiju A Hayat TV, uživo u emisiji koju će moći gledati cijeli svijet putem satelita.

Tako će No Limit biti prvi advertising festival u televizijskom formatu. Ovaj festival je takmičenje u kreativnosti u kojoj učestvuju agencije i oglašivači iz BiH. Jedinstven je jer se održava upravo u televizijskom formatu.

Isti će moći pratiti gledaoci u BiH i kompletna bh. dijaspora pretplaćena na Hayat TV te čitaoci portala i Facebook fanovi Media Marketinga putem live streaminga na portalu.

Procjenjuje se da će dodjelu nagrada pratiti između 200 i 300 hiljada televizijskih gledalaca, posjetilaca portala i naših fanova na Facebooku.

  • Mislim da je prošlogodišnji festival ostavio jako dobar utisak na cijelu industriju, ali je možda najveći motiv za toliki broj radova to što će ove godine biti prvi advertising festival na svijetu koji se održava u televizijskom formatu. Željeli smo doći do nove ideje, da budemo originalni, i onda nam je na pamet pao televizijski format. Trebalo je naći televiziju koja će pružiti ruku reklamnoj industriji i reći “Ok, idemo zajedno”. Hayat televizija i direktor Švrakić su odmah prihvatili da budu naši partneri. Televizija jeste najjači medij oglašivačke industrije. Motiviralo me to što postoji veza između televizije i reklamne industrije. Jedno bez drugog ne ide i ne može – kazao je glavni i odgovorni urednik portala Media Marketing, i organizator festivala Edhem Dupanović.

Večeras od 20 sati budite uz Hayat TV!

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

AMERIKANCI NAPRAVILI PROCJENU ČOLINOG BOGATSTVA: ON JE ‘PUN KAO BROD’

0
Zdravko Čolić je, prema pisanju američkog portala Celebritynetworth, jedan od "najbogatijih pjevača na Balkanu".