ISPROBAVALI AUTO, PA ZAMALO ‘RAZNIJELI’ BENZINSKU PUMPU

Na magistralnom putu M-17 u Doboju rano jutros dogodila se nesvakidašnja saobraćajna nesreća u kojoj su lakše povrijeđena trojica mladića.

Nesreća se dogodila oko 4 sata, kada je automobil u kojem su se nalazili mladići, pri velikoj brzini “proletio” na benzinsku pumpu Petrić, rušeći sve pred sobom.

Kako Faktor nezvanično saznaje, udesu je prethodila “proba” automobila koji je bio predmet kupoprodaje.

  • Na tom dijelu ceste u to vrijeme nema puno vozila, pa su se odlučili da tu isprobaju vozilo. U jednom trenutku je mladić koji je upravljao automobilom izgubio kontrolu nad njim i “proletio” na pumpu. Na tom dijelu imaju tri pumpe, on je “pogodio” srednju – kazao nam je izvor dobro upućen u slučaj.

Na vozilu, kao i na  objektu pumpe, pričinjena je veća materijalna šteta,  a prava je sreća da se sve završilo bez većih posljedica po aktere događaja.

U Policijskoj upravi Doboj nam je potvrđeno da je na ovom dijelu M-17 registrovana saobraćajna nesreća sa većom materijalnom štetom i bez teže povrijeđenih osoba.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

JOŠ MALO PA SKUPLJI OD GOLFA 6: NA BH. OGLASIMA PRODAJE...

0
Kriza uzrokovana prvo pandemijom koronavirusa a zatim agresije Rusije na Ukrajinu u cijelom svijetu došlo je do ekonomskog poremećaja.