ČOVJEK U MIAMIJU POKUŠAO OTETI DJEVOJČICU (6): ONA GA UGRIZLA I POBJEGLA

Djevojčica iz Miamija spriječila je vlastitu otmicu ispred svoje kuće nakon što je ugrizla napadača, objavila je lokalna policija.

Policija je u subotu uhitila Leonarda Venegasa koji se dovodi u vezu s navodnom otmicom. Optužen je za otmicu i zlostavljanje djece, prenosi ABC News.

Djevojčica se igrala sa svojom braćom i sestrama u dvorištu njihovog stambenog kompleksa u Miamiju prošlog četvrtka kada su primijetili bijeli terenac u blizini stana.

Nakon što su njena braća i sestre ušli unutra, 6-godišnja djevojčica je sjela na stražnje stepenice svog stana kada ju je iznenada zgrabio osumnjičeni.

Policija je priopćila kako je Venegas navodno podigao djevojčicu i počeo je nositi kada ga je ona ugrizla za ruku, što je rezultiralo time da ju je ispustio.

Venegas je navodno ošamario dijete i potrčao prema prednjem dijelu stambenog naselja.

  • Ugrizla sam ga-rekla je 6-godišnjakinja za lokalni medij WPLG.
  • Podignuo me je i onda me ošamario. Potom me bacio na pod i počeo trčati – dodala je. Šestogodišnjakinja je zatim otrčala ispred zgrade i rekla svojoj teti što se dogodilo.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

TRINIDAD I TOBAGO PRIZNAO PALESTINSKU DRŽAVU

0
Karipska država Trinidad i Tobago odlučila je priznati Palestinu kao nezavisnu državu, navodi se u saopćenju državnog ministarstva vanjskih poslova objavljenom u petak.