ČUJEŠ LI KRIK MOG BOLA: KĆERKA DŽEJA TEŠKO SE NOSI SA GUBITKOM OCA

Kćerka Džeja Ramadanovskog, Marija, ne može da preboli smrt oca, koji je u 56. godini preminuo.

Naime, Džejova kćerka podjelila je poruku koja razara dušu i otkrila kolika je njena bol za izgubljenim ocem.

  • Tata, vidiš li rane moje, dok pričam sa tvojim likom? Vidiš li suze moje, dok plačem nad tvojom slikom? Vidiš li me zvijezdo moja najsjajnija, kako ti je kćerka sve tužnija? Vidiš li moje snove, dok te sanjam? Vidiš li kako me ubijaju tvoja ćutanja, čuješ li krik mog bola, dok jeca kćerka tvoja? Čuješ li me tata mili moj, jer sa tobom je otišao i život moj – napisala je Marija na Instagramu, prenosi Blic.

Podsjetimo, Džej je godinama bolovao od kardiovaskularne bolesti. Prije dvije i po godine operisao je srčani zalizak u Beču, nakon čega su mu doktori savjetovali da pripazi na zdravlje, ishranu i način života.

Džej se od tada promijenio, a tokom korone bio je u strogoj izolaciji kako bi se sačuvao od opakog virusa, međutim, srce ga je izdalo baš u nedjelju, 6. decembra.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

BLINKEN IZRAZIO ZABRINUTOST KINESKOM PODRŠKOM RUSKOJ VOJSCI

0
Američki državni sekretar Antony Blinken u petak je izrazio zabrinutost zbog kineske podrške ruskoj vojsci, u okviru jednog od brojnih sporenja koja prijete da pokvare nedavno poboljšanje odnosa između najvećih svjetskih ekonomija.