DIRLJIV GEST TRENERA ZAGREBAČKE MLADOSTI: TITULU POSVEĆUJEM KĆERKI MOG PRIJATELJA, UBIJENA JE U BEOGRADU

Odbojkaši Mladosti obranili su naslov prvaka Hrvatske u dramatičnoj seriji protiv Murse, a trener zagrebačkog kluba Ratko Peris pobjedu je posvetio djevojčici ubijenoj u masakru u beogradskoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru (Srbija), inače kćerki bivšeg odbojkaša i trenera Dragana Kobiljskog.

  • Za to treniramo, za to krvarimo. Preokrenuli smo, ko će biti srećniji nego mi. Htio bih samo da posvetim ovu pobjedu E.K., kćerki mog velikog prijatelja Dragana Kobiljskog, koja je ubijena u Beogradu u školi. Tako da njoj posvećujem ovu veliku pobjedu – naglasio je Peris.

Da podsjetimo, u pucnjavi u osnovnoj školi u Beogradu ubijeno je osmero djece i čuvar.

U napadu je poginula i kćerka nekadašnjeg srpskog odbojkaša i nekadašnjeg trenera Crvene zvijezde. Kobiljski trenutno radi u odbojkaškom klubu Zalau u Rumuniji, piše Telegraf.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE