DOK NISAM BILA KOD KUĆE 8 DANA IZ TRULEKS KRPE MI JE PORASLO OVO: SVI SE PITAJU KAKO JE TO MOGLO DA SE DESI

E, ovo niste vidjeli nikad. Dok sam bila odsutna osam dana iz truleks krpe mi je izrasla biljka - piše u jednom tvitu uz objavljenu fotografiju truleks krpe iz koje viri biljka.

Naime, često se dešava da dok porodica ne boravi kod kuće nekoliko dana po povratku dođe do izvjesnih promjena u domu, a naročito tokom ljeta kada su temperature visoke, a ljudi odlaze na godišnje odmore i ljetovanja, a ova fotografija na tviteru upravo to i dokazuje.

U komentarima ispod fotografije korisnici Twittera su se pitali kako je to moglo da se desi, a neki su čak i dali objašnjenje.

  • Krenut ću da je zalivam da vidim šta će biti – piše u juednom od komentara, dok u drugom stoji da je treba posaditi u saksiju:
  • Truleks je inače organskog porijekla i u otpadu se sortira u organski – objasnio je jedan tviteraš.
  • Možda je ostala u krpi sjemenka od nečega i proklijala – navodi se u jednom od komentara.
  • Pa to se desilo, ali mi nije jasno kako se primilo u truleks krpi.
  • Posadi u saksiju da vidimo šta će da izraste.
  • Pozdrav od kolege, nakon što smo se vratili sa puta – objavljena je fotografija žice u kojoj je izasla biljka u jednom od komentara.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE