EMINE ERDOGAN, SUPRUGA TURSKOG PREDSJEDNIKA, POSJETILA TUNEL SPASA

Emine Erdogan, supruga turskog predsjednika Recepa Tayyipa Erdogana, posjetila je danas sarajevski "Tunel spasa".

Emine Erdogan, koja je u pratnji predsjednika Erdogana boravi u posjeti BiH u okviru regionalne turneje, tokom boravka u Sarajevu posjetila je “Tunel spasa”, koji je tokom rata podzemnim putem ispod aerodromske piste povezao Dobrinju i Butmir, dvije teritorije koje su bile pod kontrolom Armije RBiH, javlja Anadolu Agency (AA).

Prvoj dami Turkiye, koja se fotografirala s posjetiocima tokom obilaska Tunela, uručen je poklon koji simbolizira jedina vrata Sarajeva u svijet tokom opsade.

  • Posjetila sam ‘Tunel spasa’, jedan od simbola bosanskog rata koji je duboko dotakao naša srca. Tunel, koji je postao svjetlo za narod Bosne donosi i pravo i gorko lice historije – napisala je Erdogan na društvenim mrežama.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

OSIGURAVAJUĆA KUĆE MORA ISPLATITI ODŠTETU: MOGLA BI TO BITI REKORDNA SUMA...

0
Osiguravajuća kuća Chubb priprema se da isplati 350 miliona dolara američkoj državi Maryland zbog rušenja mosta "Francis Scott Key" u Baltimoreu (SAD) u martu,.