GUARDIOLA NEGIRAO PISANJA FRANCUSKIH NOVINARA: ŽAO MI JE NEYMARA, TO NIJE ISTINA

Francuski list Le Parisien bombastično je najavio moguću razmjenu igrača na relaciji Manchester Cityja i PSG-a, a u njoj bi, između ostalog, brazilski fudbaler Neymar završio na Etihadu u dresu aktualnog engleskog prvaka.

No, trener Manchester Cityja Josep Guardiola demantirao je takve navode s turneje koju njegova ekipa ima u Sjedinjenim Američkim Državama, prenosi novinska agencija afp.

  • To nije istina. Informacija je potpuno pogrešna. U svemu tome mi je žao Neymara i što ga se dovodi u taj kontekst. Pustite ga na miru i neka pokaže sav svoj talent u pariškoj ekipi – poručio je tim povodom trener Manchester Cityja.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

DRUGI MAJ 1992. U SARAJEVU: KLJUČNI DAN KADA JE ODBRANJENA DRŽAVA...

0
Sprečavanjem da jedinice tadašnje Jugoslovenske narodne armije (JNA), 2. maja 1992. godine, zauzmu zgradu Predsjedništva BiH odbranjena je država Bosna i Hercegovina. Stoga je 2. maj 1992, jedan od ključnih datuma u opstojnosti samostalne i nezavisne Bosne i Hercegovine.