HIT NA INTERNETU: ISPROBAJTE SUPER RECEPT ZA DRUGAČIJE JAJE NA OKO

Kuhari amateri doživjeli su svoj procvat u vrijeme karantine, a sve više njih otkriva svoje male trikove za savršene obroke.

Neki od njih su primjenjivi, a samim tim i hvaljeni recepti, a upravo je takav posljednji u nizu za jaja na oko.

Njega je podijelio korisnik TikToka sunnycusine, a kaže kako je osnovno odvajanje bjelanca i žumanca i prvo kuhanje bjelanca. Dalje, postavlja žumanac u središte kuhanog bjelanca, koje zatim savija u četvrtasti oblik, tako da dobiva oblik koverte za pismo.

Pogledajte o čemu se radi u videu koji je pregledan nevjerojatnih 50 miliona puta, a u međuvremenu je dospio i na Twitter.

Video pogledajte i OVDJE.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

NAJUKUSNIJI RIŽOTO S GLJIVAMA PO RECEPTU ITALIJANSKOG RESTORANA GOTOV JE ZA...

0
Iz poznatog lanca italijanskih restorana Big Mamma otkrili su recept za najukusniji rižoto s gljivama za čiju je pripravu potrebno samo 30 minuta.