INSTITUT ZA ISTRAŽIVANJE GENOCIDA KANADA O OSLOBAĐANJU KOMANDANTA VIKIĆA: PRAVDA JE ZADOVOLJENA, ISTINA JE POBIJEDILA!

O prvostepenoj oslobađajućoj presudi komandantu Draganu Vikiću pred Sudom BiH oglasio se Institut za istraživanje zločina genocida Kanada.

  • Ratni komandant u Sarajevu Dragan Vikić je oslobođen krivice za ratne zločine. Sud BiH u prvostepenoj presudi oslobodio je Dragana Vikića, ratnog komandanta Specijalne jedinice MUP-a RBiH optužbi za ratni zločin u Velikom parku u Sarajevu.
  • Vikić, bosanskohercegovački heroj, nikad nije ni trebao biti optužen! BiH dobro zna istinu, pravda je zadovoljena! Dragan Vikić jedan od simbola odbrane Sarajeva i BiH danas je pobijedio u još jednoj važnoj bici.
  • Institut za istraživanje genocida Kanada je jako zadovoljan ovom presudom, jer je istina o Draganu Vikiću dokazana. Pravda je zadovoljena. Tako je još jednom potvrđena pravedna borba za slobodu države BiH protiv agresora, saopćeno je iz Instituta za istraživanje zločina genocida Kanada.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

FATAH I HAMAS DOGOVORILI OBNOVU ZAJEDNIČKIH KOMISIJA

0
Palestinski pokreti otpora Fatah i Hamas dogovorili su se da zauzmu zajednički stav protiv izraelskih napada na Pojas Gaze i da ponovo aktiviraju zajedničke komisije.