IZ ČELIKA SAOPĆILI TUŽNU VIJEST: PREMINUO BIVŠI FUDBALER EMIR GRCIĆ

U američkom gradu Woodinville, država Washington, preminuo je Emir Grcić, bivši fudbaler zeničkog Čelika.

Rođen je 1. januara 1959. godine, a u nogometnoj karijeri igrao je od 1980. do 1990. za ilijašku Slogu, sarajevski Željezničar, bihaćko Jedinstvo, Spartak iz Subotice (Srbija), Zeytinburnuspor (Istanbul, Turska), Osijek (Hrvatska), odakle je pred rat i otišao u nogometnu penziju.

  • Najduže je bio član zeničkog Čelika gdje sredinom osamdesetih ostavio trag i sjećanje svih ljubitelja nogometa koji su zenički klub pratili tih godina – naveli su iz NK Čelik.

(A. J.)

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

BH. DRŽAVLJANIN SMRTNO STRADAO U TRAGIČNOJ NESREĆI U SLOVENIJI

0
Tesaobraćajna nesreća dogodila se na magistralnom putu, kod Brezovice u Sloveniji, u kojoj je učestvovao vozač kamiona s cisternom, a smrtno je stradao  Dženan Bajrić iz Maglaja, piše 24ur.