KAKVA TUGA! DVIJE SESTRE UMRLE U NEKOLIKO DANA RAZMAKA, SLOMLJENA PORODICA PLANIRA ZAJEDNIČKU SAHRANU

Jedna škotska porodica ostala je slomljenog srca nakon što su dvije sestre umrle u nekoliko dana razmaka.

Rođaci Šoni i Šavane Tomson planiraju zajedničku sahranu za djevojke nakon njihove tragične smrti.

Šavana je ostala skrhana kada su njena sestra i majka dvoje djece Šoni (26) pronađena mrtve 12. februara. Porodica mlade žene sada je otkrila da je Šavana (21) umrla u petak.

Porodica sestara iz Edinburga organizovala je akciju prikupljanja sredstava za sahrane.

Prijatelji i porodica na društvenim mrežama su izrazili svoj šok zbog tragedije i odali počast sestrama.

Jedan od Šavaninih prijatelja je napisao:

  • Život je, iskreno, najteža i najneočekivanija stvar. Odrasli smo zajedno i prošli kroz bukvalno sve zajedno, dobro i loše. Bila si najiskrenija i najljubaznija djevojka koju je iko mogao da sretne i da sam mogao da zauzmem tvoje mjesto bih. Toliko ćeš mi nedostajati, volim te anđele.
  • Obje ste nam prerano oduzete. Obje vas volim zauvijek i nedostajaćete mi. Zaista ne mogu da vjerujem da sam izgubio najbolje dvije sestre na svijetu – napisao je jedan rođak.

Nijedna smrt se ne tretira kao sumnjiva.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

ZEMLJOTRES POGODIO HRVATSKU, OSJETIO SE I U BIH

0
Zemljotres je pogodio Hrvatsku u blizini granice sa Bosnom i Hercegovinom, objavio je Euromediteranski seizmološki centar (EMSC).