KOD TREBINJA POVRIJEĐENA I MAJKA POTPREDSJEDNICE NSRS: MISLIM DA ĆE MI SRCE PUĆI

Ana Ljubojević, potpredsjednica Narodne skupštne RS, kasno noćas obavjestila je da su svi povrijeđeni u saobraćajnoj nesreći kod Trebinja dobro, a među njima je i njena majka.

  • Hvala svima na porukama podrške. Mama i svi povrijeđeni su dobro. Stigli smo kući. Tek sad me popušta adrenalin i postajem svjesna svega. Mislim da će mi srce pući. Strašna tragedija – napisala je Ljubojević na svom Twitter profilu.

Njena majka, Ivana Ljubojević, je direktorica Osnovne škole ‘Georgi Stojkov Rakovski’ Banja Luka. Radnici ove škole doživjeli su, nažalost, tragediju na ekskurziji organizovanoj samo za osoblje škole. Vozač autobusa udario je u brdo pred Trebinjem, a u ovoj teškoj saobraćajnoj nesreći poginuli su vozač i još jedna starija osoba. Povrijeđeno je devet osoba i svima je pružena ljekarska pomoć u trebinjskoj bolnici. Jedna osoba je prebačena u UKC RS.

 

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

LAGAO JOJ DA IMA RAK KAKO BI PARALELNO LJUBIO DRUGE, TOLIKO...

0
Hayley Davies, novozelandska pornoglumica s trenutnim prebivalištem u Miamiju, otvorila je dušu ispred fotografkinje Holly Randal i tokom nastupa u njezinom podcastu prepričala kako je svojedobno ostala bez dečka.