KRIZA U ‘NAŠOJ STRANCI: IRMA BARALIJA IPAK POVLAČI OSTAVKU

Potpredsjednica Naše stranke Irma Baralija povući će ostavku koju je bila podnijela nakon nesuglasica u rukovodstvu svoje stranke oko tretmana njene šale sa sarajevskom gradonačelnicom Benjaminom Karić.

Baralija je predsjedniku Predragu Kojoviću zamjerila izvinjenje koje je on napisao na društvenim mrežama zbog Baralijine šale na račun sarajevske gradonačelnice Benjamine Karić, a ona mu je spočitala takav čin “javnog puštanja niz vodu”.

Kako piše Klix, ona je to izvinjenje dovela u vezu sa niveliranjem odnosa u Bh. bloku te da nije željela biti balast u međustranačkim odnosima.

Povlačenje ostavke nastupilo je nakon niza nagovaranja stranačkih kolega, ali i situacije da je ostavku podnio sam Predrag Kojović.

Ranije smo izvjestili kako vrh Naše stranke protresa velika kriza koja je kulminirala ostavkama predsjednika Predraga Kojovića, kao i potpredsjednice Irme Baralije.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

OSTAJE LI BIH BEZ MILIJARDU EURA: KRIŠTO KAŽE DA SE ČEKA...

0
Predsjedavajuća Vijeća ministara BiH Borjana Krišto izjavila je kako će Vijeće ministara najkasnije do ponedjeljka Evropskoj komisiji uputiti plan reformi, dokument koji je preduvjet za povlačenje sredstava iz Instrumenta za reforme i rast zapadnog Balkana.