MAMA TINEJDŽERA KOJI JE UMRO U PODMORNICI: PREPUSTILA SAM MU SVOJE MJESTO, JAKO JE ŽELIO IĆI

Christine Dawood, majka Sulemana Dawooda, 19-godišnjaka koji je poginuo sa svojim ocem u podmornici Titanic, rekla je da je prvotno planirala pridružiti se svom suprugu na sudbonosnom ronjenju broda, ali je umjesto toga pustila svog sina.

Britansko-pakistanski bračni par je rezervirao mjesta u podmornici, a pošto je njihov 19-godišnji sin imao veliku želju ići s ocem vidjeti olupinu Titanica, Christine je mjesto prepustila sinu, potvrdila je za BBC.

  • Bila sam jako sretna zbog njih jer su oboje, stvarno željeli to učiniti jako dugo – kazala je Christine tvrdeći da je putovanje isprava bilo otkazano zbog pandemije COVID-19.

Christine je zajedno s kćeri bila na brodu Polar Prince kad je podmornica uronila u more. Dawood je rekla da su se ona i njezina kći Alina grlile i šalile s njezinim suprugom i sinom prije nego što su njih dvojica ušla u podmornicu Titan, na Dan očeva.

Kako kaže, njezin sin je volio slagati Rubikovu kocke pa je na putovanje podmornicom sa sobom ponio jednu.

  • Složit ću Rubikovu kocku 3700 metara ispod mora na Titanicu – rekao je Suleman majci prije smrtonosnog putovanja.
  • Jako, jako mi nedostaju – kazala je Christine čija izjava se kosi s tvrdnjama koje je iznijela teta Sulemana Dawooda, Azmeh Dawood, koja je za NBC News rekla da je tinejdžer bio prestrašen te da se odlučio pridružiti ocu na putovanju do olupine Titanica kako bi ga impresionirao.

Podsjetimo, teta preminulog tinejžera tvrdila je prvotno da on uopće nije htio ići u podmornicu i da se strašno bojao putovanja.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE