MOŽETE LI UOČITI ZASTAVU NA OVOJ SLICI?

Za vas smo danas pripremili jednu zanimljivu mozgalicu.

Da li ste uspjeli riješiti mozgalicu?

Da li ste uspjeli razotkriti tajnu iza mozgalice koju smo vam predstavili? Mozgalice su fantastičan način za treniranje uma, razvijanje logičkog razmišljanja i unapređenje vještina rješavanja problema. Prije nego što otkrijemo rješenje, želimo vas ohrabriti da još jednom razmotrite izazov i pokušate pronaći odgovor. Razmislite o različitim strategijama i pristupima koji bi mogli biti ključ za rješavanje.

Ako ste već pokušali i mislite da ste pronašli rješenje, ili ako ste jednostavno znatiželjni i želite saznati odgovor, spremite se! Rješenje ovog intrigantnog zadatka možete otkriti u nastavku članka. Bez obzira da li ste mozgalicu riješili sami ili vam je bila potrebna mala pomoć, nadamo se da ste uživali u ovom mentalnom izazovu i da ste spremni za sljedeći!

Rješenje možete pronaći OVDJE.

(STUDOMAT)

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

BEĆIROVIĆ I KOMŠIĆ ĆE PRISUSTVOVATI GLASANJU U UN-U O REZOLUCIJI O...

0
Denis Bećirović, predsjedavajući Predsjedništva BiH i Željko Komšić, član Predsjedništva BiH, prisutvovat će sjednici Generalne skupštine Ujedinjenih nacija na kojoj će se razmatrati rezolucija o genocidu u Srebrenici.