NAJBAKSUZNIJE BJEKSTVO IZ ZATVORA: POGLEDAJTE KAKO SU ZATVORENICI PALI U RUKE POLICIJI

Ukupno 20 zatvorenika koji su pokušali da pobjegnu uhapšeno je nakon “najbaksuznijeg” pokušaja bjekstva ikada i to od strane 30 policajaca.

Grupa zatvorenika iz Venecuele, iskopali su tunel za potrebe bjekstva iz zatvora i sve je bilo sjajno po njih do trenutka kada su izašli iz zida shvativši gdje se nalaze.

Naime, oni su uslijed loše procjene prokopali izlaz u dijelu gdje se nalazi poligon za vježbanje policije. Navodno, tunel su kopali duže vrijeme, prenosi Blic.

Uprkos činjenici da je 30 policajaca bilo nenaoružano, u zvaničnom saopštenju se navodi da je “sve stavljeno pod kontrolu”, a da su trojica zatvorenika lakše povrijeđena kada su pokušali da pobjegnu iz zatvora.

Na snimku na kojem je zabilježeno neuspješno bjekstvo vidi se kako neki od ukupno 20 zatvorenika koji su u njemu učestvovali, izlaze iz tunela i to pravo padajući u ruke policije, naglavačke kroz rupu u zidu.

Video pokušaja bjekstva pogledajte OVDJE.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE