NESTAO MIODRAG CVANIĆ IZ VLASENICE: POSLJEDNJI PUT VIĐEN DA ČUVA OVCE KOJE SU SE KUĆI VRATILE BEZ NJEGA

Miodrag Cvanić (Ero) nestao je 16. aprila, u poslijepodnevnim satima na području Donjeg Zalukovika, selo Kojčevina koje se nalazi na području općine Vlasenica.

Miodrag je poslednji put viđen da čuva ovce u blizini kuće. Kako kažu očevici, ovce su se uveče same vratile kući bez Miodraga.

Miodrag Cvanić je starosti oko 50 godina, mršave tjelesne građe, visine od 180 centimetara, težine oko 60 kilograma, smeđe kose i plavih očiju. Na sebi je imao crvenu jaknu, plavu trenerku i crne čizme – rudare.

Ukoliko je neko vidio Miodraga ili ima bilo kakvu informaciju, može da javi na broj telefona 065 939 086.

Nestanak policiji je prijavljen istog dana, a iz Policijske uprave Zvornik je potvrđeno da je raspisana objava potrage za licem, ali i da potraga još uvijek traje.

Miodrag još uvijek nije pronađen, a ukoliko imate bilo kakvu informaciju o nestalom Miodragu odmah obavijestite policiju pozivom na 122 ili pozivom na broj jednog od članova porodice 065 939 086.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE