NESVAKIDAŠNJI PRIZOR NA BJELAŠNICI: I ARAPI UŽIVAJU U SNIJEGU

Snijeg na planinama u Bosni i Hercegovini ponovo je obradovao ljubitelje ovog godišnjeg doba.

Da u snijegu i skijanju ne uživaju samo oni kojima je „snijeg“ normalna pojava u ovom periodu, dokaz je i fotografija koju smo snimili na Bjelašnici. Naime, naše ekipe su uslikale muškarca u arapskoj nošnji na skijama kako se priprema za spust na ovoj bh. ljepotici.

Hayat.ba

Zasigurno, ovo su prizori koji su nesvakidašnji s obzirom da su trenutne temperature u arapskim zemljama između 25 i 30 stepeni.

Podsjećamo, od jučer u našoj zemlji pada obilan snijeg koji je stvorio velike probleme u saobraćaju širom zemlje. Meteorolozi najavljuju visinu snježnog pokrivača između 40 i 80 cm.

(M.S.)

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

SRAMNO: OPTUŽENI ZA SILOVANJA I UBISTVA U FOČI USKORO ĆE NA...

0
Ukoliko bosanskohercegovačke vlasti u najkraćem roku ne odgovore po molbi podgoričkog Višeg suda i omoguće saslušanje svjedoka na suđenju optuženom za ratni zločin koji je izvršen na teritoriji BiH tokom Agresije 1992. godine, okrivljeni u tom predmetu Slobodan Peković najvjerovatnije će se uskoro naći na slobodi.