NEW YORK U ZNAKU KOMŠIĆEVE KRAVATE S LJILJANIMA

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić obratio se danas na generalnoj debati 78. zasjedanja Generalne skupštine Ujedinjenih nacija.

Komšić je između ostalog govorio i o sigurnosnim izazovima sa kojima se susreće Bosna i Hercegovina, te je uputio poruku svim članicama kako patriote Bosne i Hercegovine neće mirno i skrštenih ruku posmatrati pokušaj podjele i uništenja BiH.

Ono što je zanimljivo i što se moglo primijetiti na obraćanju predsjedavajućeg Komšića, jeste to da je tokom izlaganja nosio kravatu sa ljiljanima, te poslao simboličnu poruku iz New Yorka.

(M.S.)

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE