NOVI HAOS U TORINU, SAŠA LUKIĆ OBAVIJESIO JURIĆA DA NE RAČUNA NA NJEGA

Nakon fizičkog obračuna prije 15 dana kojeg je Ivan Jurić imao sa svojim sportskim direktorom Davideom Vagnatijem, novi skandal potresa italijanski Bordo klub.

Nakon press konferencije koju je hrvatski trener Ivan Jurić održao jučer, uoči utakmice prvog kola nove sezone Serie A, novi kapiten ekipe, Saša Lukić telefonski je razgovarao sa Jurićem i obavijestio ga kako ne treba da računa na njega u timu.

Italijanski mediji tvrde da je Jurić bio šokiran iznenadnom odlukom veznog igrača da se sam isključi iz tima, a Tuttosport je došao do detalja razgovora Lukića i Jurića.

  • Saša je istakao kako nema problem sa trenerom, saigračima, ili sa bilo kim od uposlenika kluba. Rekao je treneru da ne računa na njega jer mu je svega dosta, govorio je o neispunjenim obećanjima koje mu je dao predsjednik Cairo. Lukić ima ponude, želi otići iz Torina, ne može više. Čak mu nije ponuđen ni novi ugovor, koji ističe 2024. godine”, piše italijanski list.

Lukić tako nije ni krenuo na prvo gostovanje sezone u Monzu.

Priča se na “čizmi” kako su za Lukića zainteresovani Roma i Napoli, dok predsjednik Cairo ne želi da proda igrača koji će ionako ostati bez ugovora na kraju sljedeće sezone.

Torino će večeras u prvom kolu Serie A igrati večeras protiv Monze. Meč počinje u 20:45h

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

POLICIJA ZDK ODUZELA VOZILO I MOTOCIKL OD VIŠESTRUKIH POVRATNIKA U ČINJENJU...

0
U nastavku pojačanih aktivnosti Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona na unapređenju stanja u oblasti bezbjednosti saobraćaja, policijski službenici Policijskih stanica Crkvice i Doboj Jug su dana 25.04. od višestrukih povratnika u činjenju prekršaja oduzeli vozilo i motocikl.