OGLASILA SE SHAKIRA NAKON VIJESTI DA JE ZAVRŠILA U BOLNICI: EVO ŠTA SE STVARNO DESILO

Pjevačicu Shakiru su nedavno paparaci snimili u vozilu hitne pomoći, pa se nagađalo zbog čega je bila prevezena u bolnicu.

Nakon svih glasina da je doživjela napad anksioznosti, javila se sama pjevačica koja je objasnila šta se tačno dogodilo.

Phevačica (45) otkrila je da je njen otac Vilijam Mebarak Čadid pao i završio u bolnici.

  • Ljudi, dobijam puno zabrinutih poruka jer sam nedavno viđena u vozilu hitne pomoći u Barceloni. Samo sam htjela da kažem su te fotografije nastale prošlog vikenda (28. maj) kada je moj tata, nažalost, teško pao pa sam ga u vozilu hitne pomoći otpratila do bolnice gdje se sada oporavlja – napisala je na Twitteru.
  • Molim vas, šaljite mu sve najbolje želje i hvala vam svima kao i uvijek na vašoj podršci – dodala je.

Uz objavu je podijelila i fotografiju s ocem, čije je lice prekriveno modricama.

Shakira je jučer potvrdila da je prekinula dugogodišnju vezu sa španskim fudbalerom Gerardom Piqueom.

  • Žao nam je što se razilazimo. Zbog dobrobiti naše djece, koja su najveći prioritet, molimo da poštujete našu privatnost – piše u zajedničkoj izjavi bivšeg para koji se nikada zvaničnio nije vjenčao, a zajedno su bili 12 godina.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE