OGLASIO SE OTAC LANE PUDAR NAKON ZLATA U RIMU: DAME I GOSPODO, EVROPSKA SENIORSKA PRVAKINJA

Naša najbolja plivačica Lana Pudar ponovo je oduševila građane širom Bosne i Hercegovine.

Ona je u finalu Evropskog prvenstva na 200 metara delfin osvojila sjajnu zlatnu medalju.

Na Facebooku se oglasio i njen otac Velibor, koji nije krio ponos i sreću zbog njenog novog velikog uspjeha. Cijela Bosna i Hercegovina je ponosna na Lanu.

  • Evropska seniorsko prvakinja 200 metara delfin. Gospodo, moja ribica – Lana Pudar – poručio je Velibor.

Podsjećamo, Lana je osvojila zlato s vremenom 2:06.81 minut. Iza nje su završile Dankinja Helena Rosendal Bah (Bach) (2:07.30) i trećeplasirana Ilarija Kusinato (Illaria Cousinato) s vremenom 2:07.77.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

ČOVIĆ: NA VIJEĆU MINISTARA PRIJEDLOG IZMJENA IZBORNOG ZAKONA KOJI JE VEĆ...

0
U izjavi za medije nakon početka Mostar Security Foruma, koji se održava u organizaciji Zagreb Security Foruma i Instituta za društveno-politička istraživanja (IDPI) iz Mostara Dragan Čović, lider HDZ-a BiH i predsjednik HNS-a BiH, posebno se dotakao prijedloga Izbornog zakona koji mu je dostavljen.