PENZIONER PRONAĐEN ISPRED KAFANE SA MODRICAMA: EVO ŠTA JE ON REKAO POLICIJI

Penzioner D. S. (69) iz okoline Velike Plane (Srbija) povrijeđen je sa vidljivim povredama glave ispred jedne kafane, nakon čega je prevezen kod ljekara.

Kako se saznaje, o slučaju je obavješetna policija, ali i Osnovno javno tužilaštvu u Velikoj Plani, a istraga je u toku.

  • Sve se dogodilo u ponedjeljak uvečer u Novom Selu nadomak Velike Plane. Policiji je prijavljeno da je ispred lokalne kafane jedno lice u vidno alkoholisanom stanju leži sa povredama na licu. Pripadnici MUP su izašli na teren negdje oko četri sata ujutru i zatekli povrijeđenog muškarca – kaže izvor iz istrage i dodaje:
  • Povrijeđeni je imao brojne masnice na licu, a očevici kažu da je D. S. jedva stajao na nogama i da je bio pijan. Navodno, on je tada inspektorima rekao da ne zna da li ga je neko napao i pretukao ili se povrijedio prilikom pada.

Kako navodi sagovornik upoznat sa slučajem, povrijeđeni je kolima Hitne pomoći prevezen kod ljekara, a konstatovane su mu lakše povrede.

Mještani Novog Sela kažu da se po selu priča da je D. S. dobio batine u kafanskoj tuči.

  • Priča se da je dobio batine u kafani u koju često dolazi. On kad popije malo je nezgodan, voli i da uvredi i da provocira – kažu žitelji sela i dodaju:
  • Kažu da su ga petorica tukla, a kasnije ostavila ispred kafane da leži. Lice mu je unakaženo, a bio je i u bolnici, prenosi Kurir.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

JAK VJETAR IZAZVAO PROBLEME U SUSJEDSTVU

0
Jak vjetar koji već dva dana puše u Nišu izazvao je nesreću u kojoj je jedna žena na sreću, zadobila samo lakše povrede.