PJEVAČ NASMIJAO INTERNET: OSMISLIO MASKE SA OSMJEHOM FRANJE TUĐMANA

Popularni hrvatski pjevač Dražen Turina Šajeta svojom je posljednjom objavom na Twitteru dobro nasmijao korisnike ove društvene mreže.

On je, naime, na svom Twitter računu objavio da je osmislio zaštitne maske za lice s osmjehom prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana, a odmah je podijelio i nekoliko fotografija. Ideju za ovaj “projekt” Šajeta je, kako kaže, dobio gledajući kako građani nose maske poznatih filmskih negativaca Jokera, It-a ili dr. Hannibala Lectera.

  • Nisam nacionalist, ali mi je žao kad vidim da mladež nosi maskice s ustima Jokera, It-a ili dr. Hannibala Lectera, a imamo svojih vrijednosti. Osmislio sam maskicu s osmijehom dr. Franje Tuđmana da ukažem na ono za što se zalažem: Ako nisi svoj na svome, ne možeš biti ni svjetski – napisao je Šajeta na svom Twitteru.

Ova objava izazvala je pravo oduševljenje na društvenim mrežama, a korisnici su odmah pokazali interes i za nove projekte, pa su tako od pjevača u komentarima tražili da napravi masku s licem sadašnjeg predsjednika Hrvatske Zorana Milanovića, ali i Kolinde Grabar-Kitarović, Ankice Tuđman i Jovanke Broz.

  • U planu su Jovanka, Ankica i Kolinda. Moram još malo istražiti tržište – odgovorio im je Šajeta.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

VRIJEME POTCJENJIVANJA RADNIKA JE PROŠLO: PORUKE SA PRVOMAJSKOG PROTESTNOG MARŠA

0
Kao prvomajska čestitka, danas informacija kako je Vlada Federacije Bosne i Hercegovine u posljednja dva dana aprila pripremila zaduženje u iznosu 60 miliona maraka.