POČEO JE MEĐUNARODNI TELEMACH KOŠARKAŠKI KAMP BJELAŠNICA 2023: SEDAM DANA VRHUNSKE SPORTSKE EDUKACIJE I DRUŽENJA U PRIRODI

U nedjelju, 2. jula, na Bjelašnici je počela jedna od najljepših sportskih priča za djecu i mlade – Telemach košarkaški kamp Bjelašnica 2023.

U njemu učestvuje 120 mladih košarkaša i košarkašica uzrasta od osam do 18. godina iz Bosne i Hercegovine, Švedske, Turske, Amerike, Austrije, Slovenije i Hrvatske. Uz kontinuirani i predani rad, vrhunske trenere i kvalitetni sadržaj za polaznike, Telemach košarkaški kamp je za sedam godina postojanja izrastao u prepoznatljiv brend međunarodnog karaktera, kroz koji je do sada prošlo više od 800 djece. Organizator ovog događaja je KK „Koš“ iz Sarajeva u saradnji s još nekoliko klubova iz BiH.

  • Polaznici Telemach košarkaškog kampa od 2. do 8. jula imaju priliku upoznati se i učiti o omiljenom sportu od profesionalnih igrača – edukatora, trenirati u optimalnim uvjetima u prirodi i dvorani, učestvovati u brojnim zabavnim aktivnostima i družiti se s vršnjacima na čistom planinskom zraku – istakao je Sejo Bukva, direktor KK „Koš“ i jedan od trenera u Telemach košarkaškom kampu skupa sa poznatim košarkaškim imenima među kojima su, između ostalih,  Vesna Bajkuša i Dževad Alihodžić.

Kompanija Telemach BH, koja je svih sedam godina generalni sponzor ovog jedinstvenog edukativno-zabavnog kampa, pokazuje čvrstu i kontinuiranu opredijeljenost za stvaranje boljih uslova za rad i napredak bh. sportista svih uzrasta.

  • Osim podrške brojnim košarkašim događajima i činjenice da smo generalni sponzor svih košarkaških reprezentacija Bosne i Hercegovine, zadovoljstvo nam je biti dio i ove priče značajne za lični i sportski razvoj djece i mladih. Kroz rad s najboljim trenerima, Telemach košarkaški kamp omogućava svakom učesniku vrhunsku sportsku edukaciju, priliku da unaprijedi sposobnosti i upozna svoje uzore. Za male košarkašice i košarkaše to je veliko i vrijedno iskustvo u kojem će, vjerujemo, uživati svih sedam dana – istakao je Admir Drinić, CEO Telemach BH.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

CAMERON: VELIKA BRITANIJA GLASAT ĆE ZA REZOLUCIJU O GENOCIDU U SREBRENICI

0
Ministar vanjskih poslova Velike Britanije David Cameron izjavio je kako je izuzetno depresivno to što Srbija i RS pokreću kampanju protiv Rezolucije o Srebrenici.