PROVJERITE ŠTA STE U DREVNOM INDIJANSKOM HOROSKOPU

Astrološko tumačenje američkih urođenika staro je 5.000 godina, a zasnovano je na duhovnoj povezanosti pojedinca sa njihovim totemom.

Losos (22. jul – 21. avgust)

Nevjerovatna energija i preduzimljivost Lososa zarazna je za sve ostale znakove. Losos uvijek traga za novim izazovom i zadatkom i ne odbija izazove.

Mana mu je što bez pravog okruženja koje će usmjeravati njegovu nepresušnu energiju, Losos postaje nesnosni egoista. Kako bi se njegova energija pravilno kanalisala, potrebno mu je dobronamjerno radno okruženje i mnogo aktivnosti sa saradnicima.

Medvjed (22. avgust – 21. septembar)

Pragmatičan i metodičan, medvjed je poznat i po svom ogromnom srcu i mirnoj ruci. Medvjedi su savršeni poslovni partneri jer su skromni i umiju da vrlo realno sagledaju situaciju.

Skeptici su u duši, ali i beskrajno strpljivi, pa će zato bez problema izgurati mučne i neizvjesne zadatke od kojih bi svako drugi odavno odustao.

Gavran (22. septembar – 22. oktobar)

Iako je danas nosilac zlokobne simbolike, Gavran u indijanskom tumačenju predstavlja nepresušan izvor energije. Pravi su timski igrači i kod njih nema skrivenih namera i zakulisnih radnji. Kada su na čelu tima, umiju da budu beskrajno zahtjevni, ali će se rijetko ko pobuniti jer svi znaju da Gavran vrlo pravedno dijeli plijen sa cijelim timom.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

HARRY KANE JE VEČERAS UŠAO U HISTORIJU

0
Nogometaši Bayerna odlično su otvorili utakmicu protiv Real Madrida na Allianz Areni, ali Real kao Real, prvi udarac na gol Kraljeva bio je dovoljan da Madriđani dođu u vodstvo preko Viniciusa.