STOGODIŠNJI ARGENTINAC DOKUMENTUJE SVAKI MESSIJEV GOL: ZAPLAKAO KADA MU SE OVAJ JAVIO

U svijetu digitalne statistike i informacija na dohvat ruke u samo nekoliko klikova, 100-godišnji argentinski navijač Don Hernan rijedak primjer stare škole. On je veliki fan Lionela Messiija, pa je tako zapisivao svaki gol sjajnog Argentinca, a kada je njegov unuk Julian Mastrangelo objavio video na Tik Toku, postao je senzacija.

Hernan zapisuje svaki gol koji Messi postigne, a kada nije u mogućnosti pogledati neku utakmicu on pozove svog unuka da provjeri da mu nije šta promaklo. I on je dočekao da se raduje Kopa Americi, prvom velikom Messijevom trofeju sa reprezentacijom, a kapiten argentinskog državnog tima je briljirao.

Da stvar bude bolja, video je došao i do Messija koji se javio Hernanu i poslao mu poruku.

  • Zdravo Hernane. Tvoja priča je došla do mene. Djeluje nevjerovatno da bilježiš moje golove na taj način i zbog toga sam ti želio poslati veliki pozdrav i zahvaliti na tome šta radiš – rekao je Messi.

Nakon što je pogledao video, Hernan je kroz suze rekao kako je uvijek pratio Messija i da će ga uvijek pratiti, do kraja svog života.

Video pogledajte OVDJE.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE