STRAVIČNA NESREĆA U HRVATSKOJ: POGINUO MOSTARAC, ČETVERO U ŽIVOTNOJ OPASNOSTI

Policijska uprava osječko-baranjska danas, 3. septembra, u 00.51 sati primila je dojavu da je u Osijeku (Hrvatska), u Ulici cara Hadrijana 3, kod skretanja za 'Remizu', došlo do saobraćajne nesreće u kojoj ima povrijeđenih osoba.

U saobraćajnoj nesreći, na mjestu događaja preminuo je vozač automobila dok su četiri osobe zadobile teške tjelesne povrede opasne po život te su prevezene u Klinički bolnički centar Osijek gdje im se pruža ljekarska pomoć.

Vatrogasci JVP-a Osijek izašli su na intervenciju, a na njihovim stranicama objavljene su i fotografije spašavanja povrijeđenih.

Do saobraćajne nesreće došlo je kada je vozač automobila zbog neprilagođene brzine kretanja prilikom izlaska iz zavoja sletio s trotoara, nakon čega je vozilom udario u stub i drvo da bi zatim vozilo bilo odbačeno u banderu gdje se i zaustavilo.

Uviđaj na mjestu događaja obavila je zamjenica općinskog državnog advokata u Osijeku u saradnji s policijskim službenicima Postaje prometne policije Osijek.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

CIJENE U NEUMU VEĆE ZA 10-15 POSTO, TRENUTNA POPUNJENOST HOTELA NA...

0
Turistička sezona u Neumu počela je odlično, svi kapaciteti su jako dobro popunjeni, stigli su Francuzi, Poljaci, Nijemci, a hotelijeri od ovogodišnje sezone očekuju rekorde i po popunjenosti i zaradi.