SUBOTA JE REZERVISANA ZA ‘ANATOMIJU ŽIVOTA’: U NOVOM IZDANJU EMISIJE DONOSIMO MNOGE TEME

Subota je rezervisana za još jedno izdanje emisije „Anatomija života“.

Mnogo je razloga da budete s nama u 13:30.

U novom izdanju emisije govorimo o neurohirurgiji i oboljenjima. Naš gost je prof. dr. Serdar Kahraman, ljekar u Liv Group bolnici u Turskoj. U susret Danu babica, ugostit ćemo penzionisanu babicu Mirsadu Lalić, koja je bila na svom radnom mjestu kada je granatirano porodilište „Dr. Zehra Mujdović“. Naš gost je i Faruk Hodžić, specijalista ortopedije, koji će podijeliti s vama mnoge savjete o sistemu za kretanje.

Odgovarat će i na vaša pitanja.

Ne propustite, subota u 16:30, novo izdanje emisije „Anatomija života“.

(S.Melez)

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

TRUMP OPTUŽIO BIDENA DA JE BIO DROGIRAN TOKOM GODIŠNJIH GOVORA O...

0
Bivši američki predsjednik Donald Trump optužio je svojeg suparnika, predsjednika Joea Bidena da je bio drogiran tokom godišnjih govora o stanju nacije.