U SPLITU NESTALE DVIJE 10-GODIŠNJE DJEVOJČICE

Splitska policija objavila je da traga za dvije desetogodišnje djevojčice.

  • U ovom trenutku policija poduzima mjere traganja za dvije djevojčice (obje rođene 2012.) koje su, prema informacijama s kojima raspolažemo, danas u poslijepodnevnim bile zajedno na području Pujanki, od tada se nisu javile svojim roditeljima i nisu došle kući.

Nera Čapalija visoka je oko 140 cm, sitnije je građe, ima plavu kosu do ramena i crne tenisice.

Ela Rajić visoka je isto oko 140 cm, sitnije građe, smeđe kose do ramena, obučena je u crne uske hlače s bijelo-žutim prugama, bijelu majicu i ima malu rozu torbicu.

  • Molimo sve građane koji su ih vidjeli i ili raspolažu s informacijama gdje bi se mogle nalazili i da o tome odmah obavijeste policiju na broj 192 – objavila je policija.

Kako piše Dalmacija Danas, od 16 sati, kad je zabilježen posljednji signal na mobitelu, gubi im se svaki trag. Stanovnici s područja Pujanki javljaju kako od popodneva traje potraga na području ovog kvarta.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE