ZAPLAKAO UŽIVO U PROGRAMU: EDIJU RAMI PRED KAMERAMA SAOPĆILI DA MU JE SNAHA POGINULA

Tlo u Albaniji se ne smiruje, kao što su eksperti i najavili nakon razornog zemljotresa koji se dogodio u utorak ujutru.

Novi zemljotres jačine 5,1 stepen prema Rihterovoj skali pogodio je šire područje Drača u Albaniji, što je jedan od najsnažnijih potresa u tom regionu nakon prekjučerašnjeg razornog potresa koji je odnio 40 života.

Broj žrtava snažnih potresa koji su juče pogodili Albaniju popeo se na 30, a broj povrijeđenih u zemljotresu koji je pogodio Drač i okolinu iznosi više od 650.

Među žrtvama razornog zemljotresa koji je pogodio Albaniju je i vjerenica sina premijera te zemlje Edija Rame.

  • Među mnogim žrtvama te prirodne katastrofe, ispod ruševina nađena je moja vjerenica, zajedno sa njenim bratom, mamom i tatom – napisao je Gregor Rama na Instagramu.

Kristi Reci (1995), koja je poginula u zemljotresu, diplomirala je dermatologiju na Univerzitetu u Tirani.

Edi Rama nije mogao da zadrži suze kad je upitan o vijesti koju mu je prenio njegov sin.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

O SITUACIJI U SREBRENICI I ZNAČAJU REZOLUCIJE UJEDINJENIH NACIJA RAZGOVARAMO S...

0
Uz svjetsku političku pažnju u vezi s donošenjem rezolucije o Srebrenici u sjedištu Ujedinjenih nacija paralelno se dešavaju zastrašivanja i stvaranje atmosfere nesigurnosti u samoj Srebrenici.