ZASTUPNICI SDP-A, SDA, DF-A, SNSD-A I NS-A DANAS U BRISELU GOVORILI JEDNIM GLASOM

Predstavnici dijela parlamentarnih stranka sa državnog nivoa održali su sastanke sa članovima evropskog parlamenta, a Saša Magazinović se pohvalio kako su govorili jednim glasom o potrebi otvaranja pregovora sa EU.

  • Zastupnici SDP, SDA, DF, SNSD i NS danas su u Briselu u Evropskom parlamentu na brojnim sastancima govorili jednim glasom o potrebi otvaranja pregovora sa EU – naveo je Magazinović.

Rekao je da to urađeno jednako kako su nedavno govorili u Vijeću Evrope zajednički lobirajući za BiH, i pozicija i opozicija.

  • Naši sagovornici danas bili su evropski poslanici. Mjesto nam je u Evropskoj Uniji, tamo su i nužna sigurnost i prosperitet koji nam je potreban – zaključio je Magazinović.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

UZ ROŠTILJ I DRUŽENJE: FUDBALERI ŽELJEZNIČARA OBILJEŽILI PRVI MAJ

0
Nekoliko fudbalera sarajevskog Željezničara odlučilo je danas skupa proslaviti Prvi maj uz roštilj i druženje.