ŽENA (41) UDARALA DRUGU ŽENU (72) I NANIJELA JOJ TEŠKE TJELESNE POVREDE

Jučer u 10:45 u Zagrebu 41-godišnjakinja fizički napala 72-godišnjakinju, uslijed čega je oštećena pala na tlo.

Liječnička pomoć 72-godišnjakinji je pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb, gdje je utvrđeno da je teško povrijeđena.

I osumnjičenoj je, kako kažu iz policije, pružena liječnička pomoć u odgovarajućoj zdravstvenoj ustanovi, nakon čega će se nastaviti kriminalističko istraživanje. Policija je sumnjiči za nanošenje teške tjelesne povrede.

(Index hr)

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

PRVA OPTUŽNICA ZA NEGIRANJE GENOCIDA – ZNAK DA ĆE ODGOVARATI SVI...

0
Nakon što je podignuta optužnica za izazivanje nacionalne, rasne i vjerske mržnje, razdora i netrpeljivosti zbog veličanja Ratka Mladića, protiv Vojina Pavlovića iz Bratunca podignuta je optužnica i za negiranje genocida. Prva u BiH.