ZIMSKA ČAROLIJA STIGLA NA BH. PLANINE: POGLEDAJTE TRENUTNO STANJE

Visina sniježnog pokrivača na Bjelašnici danas je iznosio 34 centimetra a Han Pijesak i Ivan Sedlo imali su po 27 centimetara.

Ova prva prava snježna idila obasjala je Bosnu i Hercegovinu proteklih dana, donoseći praznik za ljubitelje snijega koji su ga s nestrpljenjem očekivali.

Za sve one koji već s nestrpljenjem planiraju svoj bijeg u prirodu, donosimo pregled trenutnog stanja na našim planinama kroz niz slika koje će vas sigurno inspirirati.

Bjelašnica
Bjelašnica
Bjelašnica
Bjelašnica
Jahorina
Ponijeri
Ponijeri
Ponijeri
Ponijeri
Radna planina

BROJNI SADRŽAJI

Kvalitetne staze prilagođene svim nivoima vještina skijaša i snowboardera te zabavne staze za sankanje privlače brojne posjetitelje. Bilo da ste početnik ili iskusni ljubitelj zimskih sportova, ovdje se možete pronaći. Ako više volite ispijati čaj ili kafu na snijegu, i to je dio šarma ovog zimskog raja.

Hladan zrak i zimska čarolija potiču na pojačanu fizičku aktivnost, ali planinarenje ostaje jedna od omiljenih aktivnosti tokom zime, nudeći jedinstvene vidike i iskustva.

Pored svega navedenog tokom sezone organiziraju se posebni eventi, pogodnosti za skijaše uz razne sadržaje za najmlađe.

CJENOVNIK

Što se tiče cijena, za one koji planiraju posjetu, možemo potvrditi da su, unatoč inflaciji i promjenama na tržištu protekle dvije godine, cijene ostale pristupačne. Uživanje u ovom zimskom čudu nije izvan dosega.

Uživajte u zimskim radostima, jer ovdje je prilika da iskusite pravu čaroliju koju donosi snijeg na našim predivnim planinama.

Cjenovnik – Jahorina
Cjenovnik – Bjelašnica
Cjenovnik – Ravna planina

(E.F.)

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

‘NEVINA SAM, ZBOG TOGA ME ISMIJAVAJU’

0
Amerikanka Lolo Jones uspješna je sportistkinja koja je nastupila i na zimskim i ljetnjim olimpijskim igrama i ostvarila sjajne rezultate.