POPULARNI PJEVAČ OPERISAO GLASNE ŽICE: OTKRIO JE I KADA SE VRAĆA NA SCENU

Predrag Živković Tozovac završio je na operacionom stolu! Proslavljeni pjevač i kompozitor operisao je glasne žice prije manje od mjesec dana, a sada se uspješno oporavlja.

Slavni muzičar i u osamdesetim godinama se drži odlično, skoro kao mladić!

Tozovac vrijeme provodi u svom porodičnom domu sa suprugom, koja ga pazi i ne odvaja se od njega. Međutim, nije da Tozovac samo miruje. Kako kaže, već planira nastupe.

  • Jeste, tačna vam je informacija, operisao sam glasne žice. To je bilo prije nekih mjesec dana. Ne bih da čitaoce opterećujem time. Dobro se osjećam, oporavljam se, uživam i ugađaju mi – kaže pjevač kroz smijeh, ali promuklim glasom.

Na pitanje kad će ponovo moći da zapjeva, Tozovac kaže – uskoro. Već ugovara nastupe.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

JOŠ SE NIJE RODIO, A VEĆ VOZI?! POLICAJCI ZAUSTAVILI MLADIĆA, PA...

0
Prilikom rutinske kontrole saobraćaja u poljskom gradu Garvolin policajci su zaustavili 21-godišnjeg vozača “škode”, porijeklom iz Nepala.