SELMU BAJRAMI SVI ZNATE: A OVO JE PJEVAČICINA MAJKA, KAD VIDITE KAKO IZGLEDA BIT ĆE VAM JASNO ZAŠTO MNOGI MISLE DA SU SESTRE

Naša poznata pjevačica Selma Bajrami na društvenim mrežama objavila je i sliku svoje bliznakinje kako su fanovi nazvali njenu majku.

Iako na prvi pogled djeluje da su na slici dvije dobre drugarice ipak je upitanju majka!

Selmi je ona najveća podrška u svemu i u privatnom i poslovnom životu, pa često umije da sasluša i kritike majke. Ako joj se neka pjesma ne svidi ili misli da je mogla i ljepšu haljinu obući ipak je majka najbolji kritičar zaključuje Selma!

Sada se i vidi na koga je popularna pjevačica naslijedila šarm i ljepotu – definitivno na svoju majku za koju je mnogo vezana.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

UPALJEN JE ALARM: DEMOGRAF UPOZORIO DA GRAD U SUSJEDSTVU SVE VIŠE...

0
Grad Vukovar (Hrvatska) i dalje gubi stanovništvo i taj se trend ne zaustavlja iako je u posljednje tri godine zabilježeno usporavanje, rekao je demograf Dražen Živić danas u vukovarskom Područnom centru Instituta Ivo Pilar u povodu predstojećeg obilježavanja Dana Grada Vukovara.